Kamperen in Amerika

Waarom spreekt kamperen in Amerika ons zo aan?
 

 
Nederlands Spainish France German Chinese
Choose Your Country
Reizen naar Amerika en kamperen in Amerika sluit perfect aan  bij wat zo inspirerend is  aan dit land: een gevoel van enorme ruimte en vrijheid in een prachtige natuur.  

Behalve in de woestijngebieden is het klimaat heel geschikt voor kamperen.
De kampeer plekken zijn ruim  en bijna altijd voorzien van  een picnic tafel, een barbecue grill en een plek voor een kampvuurtje.
Een kampeerplek kost meestal rond de $25,-.  Een sta plek voor een camper is meestal het dubbele. Goedkope motels met haveloze kamers kosten rond de 50 tot 60 dollar. De wat betere hotels zijn  100 dollar of meer.

De combinatie van auto en tent huren is ideaal. Benzine is momenteel rond de $3,50    per gallon (3.785 liter)
Een 2500 mijl trip van twee weken kan zo voor een huurauto $800,- kosten aan benzine en verhuur. De uitgaven voor een camper kunnen op zo’n tocht snel de $3.000,- te boven gaan. En met de relatief nieuwe bagagebeperkingen van 1 koffer per persoon is het nog logischer te huren. Men zit zo aan de 23 kg met de bagage.

Kampeerartikelen zijn hier te koop en niet duur, maar nog een stuk voordeliger is een complete tentuitrusting te huren. Ook als je je hele eerste dag in Amerika besteedt aan het zoeken naar de goedkoopste spullen,  is het nog economischer te huren.
Onze partner Lower Gear levert een assortiment van goede kwaliteit.  De tenten en slaapzakken uit de discountwinkels geven vaak problemen: ritsen gaan snel kapot, grondzeilen scheuren gemakkelijk ed.
Onze partners bij het verhuurbedrijf zijn goed geinformeerd en krijgen  feedback van andere huurders over hun kampeerervaringen. Ze geven goede informatie en zijn erg behulpzaam in het uitzoeken van het juiste kampeergerei. Klik hier voor het speciaal opgezette reispakket van Lower Gear voor die reizigers die komen invliegen. Let wel, dat het reispakket in het Engels is.
 

 

© Copyright 2011-2018 www.rentyourtentusa.com All Rights Reserved.
another WebsbyTed