Tent Informatie

 
Hoe krijgt u onze kampeerspullen in de USA?

Heel simpel: Het pakket wordt naar uw eerste overnachtingshotel gestuurd of naar een van de vele commerciële pakketdienstlocaties ergens onderweg naar uw bestemming.
www.ups.com.
Wanneer u aankomt ligt het pakket voor u klaar, inclusief het vooruitbetaalde retourlabel dat u op de doos kunt plakken wanneer u de doos terug stuurt via een van de UPS locaties. Aan u worden geen huurkosten doorberekend voor de tijd dat uw pakket bij de UPS ligt: zowel niet op de heenreis, alswel de terugreis. Dezelfde doos kan gebruikt worden, maar mocht de doos tijdens uw vakantie beschadigd zijn, dan bedragen de kosten van een nieuwe doos slechts een paar dollar.
Onze partner, de tentverhuurder Lowergear, die al meer dan 10 jaar tenten verhuurt is gevestigd in Phoenix, Arizona, in de nabijheid van de luchthaven.
Mocht uw reis in Phoenix beginnen, dan kunt u het pakket daar afhalen in de winkel. Let wel: zowel de UPS als LowerGear zijn op zondag gesloten.

Voor vragen en bestellen over de uitrusting, klik  de Pricing and Ordering link  of bel naar 1-512-784-7363 en ik behandel zo spoedig mogelijk Uw vraag of bestelling. 
Ga voor gedetailleerde informatie over de kampeerartikelen van LowerGear, compleet met video en fotoafbeeldingen naar: www.lowergear.comWellicht wilt u alleen een tent met slaapzakken of kookgerei huren? Vul aub op de bestelbon de code "Irene" in .

 

Uitgebreide beschrijving van het reispakket wat er in uw dozen zal zitten:

Tent: (1) 3-persoons ontwerp, ongeveer 2m bij 2.30 m bij 1.30 hoog. Deze tent heeft 2 ingangs deuren. Binnen een paar minuten is de tent opgezet, inclusief het muskieten net. Er zit een waterbestendig afdak bij zodat men altijd droog blijft. Het merk is Alps Mountaineering of een soortgelijk merk.
(2) Warme en behaaglijke slaapzakken van bekende merken zoals Kelty, Marmot, Sierra Designs en anderen. De slaapzakken zijn geschikt voor temperaturen tussen -7 tot 2° C. Maar sommige mensen slapen graag extra warm. Mocht U liever een warmere slaapzak willen, gaarne vermeld dit van te voren. Voor die mensen die langere slaapzakken boven de 1.83 m nodig hebben; voor $ 10 extra kan een "lang" model besteld worden. Laat het mij weten, of geef het door bij het uit checken.

 Therma-Rest matrassen. Extra lange afmeting van 1.96 x 64 x 5cm dikte. Genoeg tegen bescherming van de grond temperatuur en kleine ongelijkheden. Voor kinderen kan men altijd een standaardformaat bestellen.

(1) 2-pits gasstel dat op een gasfles aansluit, waar men alles op kan koken en bakken. Gasflessen zijn overal verkrijgbaar.

Alle benodigdheden om te kunnen eten, drinken en koken.


 
 

© Copyright 2011-2018 www.rentyourtentusa.com All Rights Reserved.
another WebsbyTed